Suomen kielen koulutus ja lääkärit Suomessa

"Suomen kielen kurssit" ja "Suomalaisen lääkärintarkastuksen valmistusmateriaalit"

Suomessa kannattaa opiskella myös suomea Dr.ksi. 1. Aloita suomalainen koulutus samanaikaisesti lääketieteellisen tutkinnon tunnustamisen kanssa. Suomesta löydät suomalaisen Dr.harjoittelun ja muuton. Suoritat suomenkielisiä vastaavuuskokeita Suomessa. Tämä on etenemissuunnitelma kätevimmälle ja nopeimmalle tavalle läpäistä tunnustamisprosessi. Sinun pitäisi hyötyä aiemmista kokemuksista, kysymyksistä ja ryhmätyöstä.

Jaamme lääkäreiden kanssa mahdollisimman pian "suomenkielisen koulutuksen" ja "Suomalaisen lääkärintarkastuksen valmistelun". Suomi Turkki Lääkärit eivät unohda seurata sosiaalisen median tilejä – Lääkäri Suomessa.


Yliopistojen kesäkoulut

Voit ilmoittautua Helsingin yliopiston kesäkoulujentai Tampereen yliopiston kesäkoulujensuomen kielen verkkokursseille. Voit ilmoittautua kursseille näillä hakusivuilla, joilta löydät kielikursseja kaikille tasoille, niinkin lyhyistä kuin kahdesta viikosta niin intensiivisiin kuin kymmeniä tunteja viikossa.


Suomen kielen verkkokurssi turkkilaisille lääkäreille

Klikkaa tästä päästäksesi Suomen ulkopuolella asuville turkkilaisille lääkäreille suunnattujen suomen kielen kurssien ilmoitussivulle ja tutustu yksityiskohtiin.


Ilmainen suomen kielen verkkokoulutus

Johdanto kieleen, aakkosiin, perusdialogeihin, joihinkin murteen / suun käyttötarkoituksiin ... sivu, jossa on aiheita jne. Ilmaisia sivustoja ja sovelluksia on lueteltu. Klikkaa tästä saadaksesi verkkosivuston.


Ilmainen mobiilisovellus ja tietokanta

ClozeMaster, josta on myös ilmainen versio, käyttää avoimen lähdekoodin kielikäännöstietokantaa tatoeba. Klikkaa tästä asentaaksesi Clozemaster-sovelluksen.


Ilmaiset/maksulliset sekakielen oppimissovellukset

Duolingo, Drops, Mondly, Lingualeo, Memrise sovellukset


Suomalaiset online-sanakirjat

Voit käyttää suomen kieltä aktivoimalla suomen kielenSeslisozluk.net-sivuston kieliasetuksista.

Kieli.net on hyvä ilmainen online-sanakirja, josta voit etsiä sanoja jopa taivutetussa muodossa suomenkielisistä teksteistä.

https://tr.bab.la/fiil-cekimi/fince/ on sanakirja, joka erottuu muista vastaavilla tiloilla.

Voit myös käyttää Wiktionary.org ja Glosbe.com -sivustoja suomen kielen sanan kaikkien taivutusten etsimiseen.


Suomalainen Kareoke

Kurssien ja harjoitusten lisäksi voit myös laulaa suomen karaokea apumenetelmänä. Voit vierailla sivustolla, jonka avulla voit harjoitella suomalaista karaokea kappaleiden, videoiden jne. avulla https://lyricstraining.com/fi/.


Löydä ystäviä äidinkieleltään suomea puhuvien kanssa, jotka ovat kiinnostuneita kielikoulutuksesta.

HelloTalkin kaltaisilla sovelluksilla voit löytää äidinkieleltään suomea puhuvia ystäviä, jotka opettavat sinulle äidinkieltään. Hanki äidinkielisiä suomalaisia ystäviä ja harjoittele.


Suositellut Youtube-kanavat

Suomessa asuvat turkkilaiset lääkärikollegamme ovat tekemässä "suomea aloittelijoille" -koulutusvideoita. He ovat tuottaneet ja tuottavat edelleen erittäin arvokkaita kielikoulutusvideoita.

Avoimen opetuksen makuun on koottu "Suomenkielisiä verkkokoulutusvideoita", joissa on turkinkielinen tuki. Älä unohda seurata Dr. Önerin ja Dr. Tulayn Opi suomea -Youtube-kanavaa ja katsoa kaikki videot.

Opettaja Selimin tekemiä "Online Finnish Training Videos" -videoita on myös saatavilla. Älä unohda seurata Selimin suomen kielen oppitunnit -kanavaa ja katsoa kaikki videot.


Suositeltu suomen kielen koulutuskirja

"Suomen Mestari on myös kieltenopettajien hakuteos. Sinun pitäisi löytää PDF- ja äänitiedostot Googlesta ja hankkia ne. Voit lisätä resurssin digitaaliseen kirjastoosi 5-10 minuutin Google-hakujen jälkeen.


Kysymyksiä aiemmista lääketieteellisistä vastaavuuskokeista

Suomalaisia lääketieteellisiä vastaavuuskokeita kerätään jatkuvasti. Tämä resurssi, joka sisältää aiemmat tenttikysymykset ja vastaukset, auttaa sinua läpäisemään tentit. Pääset kaikkiin aiempiin tenttikysymyksiin ja vastauksiin napsauttamalla Googe Drive -linkkiä .


Lääkäreille suositellaan suomalaista sarjaa

Suomalainen lääkärisarja, jota voit katsoa VPN:llä kielesi kehittämiseen

Syke : https://areena.yle.fi/1-3148871

Elossa 24 : https://areena.yle.fi/1-3783740

AamuDr. : https://areena.yle.fi/1-1491828

Suorapuheinen : https://areena.yle.fi/1-3146793


Jätä vastauksen